Sztárok

Titokban temették el Sinkó Lászlót

Korábbi kérésének eleget téve szűk körben temették el Sinkó Lászlót szerdán. Aki szeretne, ma vehet tőle végső búcsút egy szentmise keretein belül.

Sinkó László kérése volt, hogy a budakalászi temetőben helyezzék őt végső nyugalomra. A család a temetés után halotti tort tartott. “Végakaratának megfelelően csak a legszűkebb család, a Másfél millió lépés Magyarországon csapata és a legközelebbi budakalászi barátai jöttek el. Nagyon szép, meghitt temetés volt, és nagyon örülünk, hogy a barátok tényleg tiszteletben tartották Laci kérését, egyetlen idegen sem kíváncsiskodott. A szertartás után otthon láttuk vendégül a rokonokat, a barátok pedig egykori törzshelyükön ültek össze” – mondta el a Blikknek Sinkó László özvegye, akinek egyetlen dolog nyújt halvány vigaszt: “Rettenetesen hiányzik és még nagyon sokáig nem leszünk túl ezen, de engem az az egy dolog vigasztal, hogy Laci egy nagyon súlyos, megalázó helyzettől menekült meg, talán soha nem tudott volna már lábra állni.

Sinkó László pályatársainak és rajongóinak a pünkösdfürdői Boldog Özséb-templomban augusztus 13-án 16 órai kezdettel nyílik lehetőségük a búcsúra.

Titokban temették el Sinkó Lászlót

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top