Sztárok

Felismerhetetlen a szakállas Harry herceg az afrikai fotókon? Talán nem véletlenül

Ez az első kép Harry hercegről, amióta múlt hónapban Afrikába utazott. Miközben a hercegért rajongó nők örvendezhetnek, a megjelent kép óta csak szapulják Harryt.

Alig lehet ráismerni Harry hercegre az afrikai képen, annyira beleolvad a csapatba. A sapka miatt szinte nem is látszik az arca, ráadásul az elmúlt hetekben szakállt is növesztett.

A brit trónörökös kisebbik fia szívügyének tekinti Afrika élővilágának megmentését, ezért utazott a kontinensre. Mindezzel Harry hercegnek az volt a célja, hogy felhívja a figyelmet a mérhetetlen pusztításra és károkra, valamint hogy jobban megismerje az ott élőket és azt, hogyan tudna rajtuk segíteni.

A nemrég készült fotók a Khulula Care for Wild központban készültek, ahol sérült orrszarvúkat ápolnak.

http://royallydukeandduchess.tumblr.com/post/126500062302/prince-harry-in-africa-the-prince-visited-khulula

Az önkéntes lányok nem hittek a szemüknek, amikor meglátták Harry herceget, aki több mint két órát töltött a csapattal, hogy megismerje a munkájukat és besegítsen nekik.

http://royallyupdated.tumblr.com/post/126502360612/hrh-prince-harry-visited-khulula-careforwild-to

“Elképesztően kedves és figyelmes volt, ráadásul tájékozott is” – mondták róla a központ dolgozói, akik szerint Harry hercegen látszott, mennyire szívügye az afrikai helyzet.

A dél-afrikai út előtt a herceg hat hetet töltött Namíbiában, ahol azért ennyire nem voltak elájulva Harry érkezésétől. Olyannyira, hogy az ország egyik minisztere kijelentette: Harry herceg látogatása felesleges, mert bár kétkezi munkával is támogatja a természetvédelmi projekteket, nem segít. A herceget ugyanis nem lehet munka közben lefotózni, így nem jut hírverés az eseménynek. Plusz egy olyan országban szeretné betiltatni az illegális vadászatot, ahol sokaknak ez az egyetlen megélhetési forrása.

http://ravishingtheroyals.tumblr.com/post/126544297267/prince-harry-visiting-khulula-care-for-wild-in

“Talán azért is növesztett szakállt, hogy ne ismerjék meg. Afrikában nem túl népszerű sok helyen” – írta az egyik hozzászóló, akivel gyakorlatilag mindenki egyetértett.

A gúnyos megjegyzések között volt, hogy a királynő kitüntetheti az unokáját, hiszen Harry herceg végre valamivel több, mint két órát foglalkozott. Léhűtőnek tartják Harry herceget, akinek ráadásul a neves felmenői annyi védett állat trófeáját gyűjtötték be, és a királyi családban amúgy is a vadászat számít a legáltalánosabb hobbinak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top