Sztárok

Nem hiszed el: ruha nélkül mászik falra a terhes Kim Kardashian

Szavak nincsenek Kim Kardashian feltűnési viszketegségére, de mi így is lepacsizunk vele és gratulálunk neki. Ez igen, Kim! Megint odatetted!

Kim Kardashian szerintem zseni. Kövezzetek meg, de mindig tudja, hogy mikor mit kell mondani, csinálni, mutatni és még a hogyant is tökéletesen űzi.

Kim Kardashian nemrég posztolta első saját készítésű fotóját a pocakjáról, mert bár a rendezvényeken és egyéb megjelenéseken sosem takargatta magát, saját szelfi csupán néhány hete készült először.

Ez azért nagy szó, mert Kim Kardashian maga a szelfikirálynő, könyvet írt és napjában ezerszer űzi a sportot. A pocak eddig úgy tűnt, tabu volt.

Kim Kardashian pucér fenékkel és nagy pocakkal mászik a falra – fotó

EDDIG!

“Minden ember és minden terhesség más, megtanultam szeretni a testem, mindenhogy”írja Kim Kardashian a fotó mellé. Mert Kanye West felesége most egy olyan szelfit mutatott a világnak, amitől azonnal elfelejtjük, hogy kisfiának is furcsa nevet választott, és félreteszünk minden korábbi cirkuszt is, mert ez egyszerűen mindent felülír. A fotó tehát, ahol Kim Kardashian egy szál pucér fenékben mássza meg a falat, így néz ki! Ezzel végre sikerült bebizonyítani a világnak, hogy tényleg terhes, és ez volt a cél. Másképpen talán el sem hinnénk.

First they say I'm too skinny so I have to be faking it…Now they say I'm too big so I have to be faking it…SMH! Some days I'm photographed before I eat & look smaller, some days I've just eaten & I look bigger. It's all a part of the process. I think you all know me well enough to know I would document the process if I got a surrogate. Everyone's body is different, every pregnancy is very different! I've learned to love my body at every stage! I'm going to get even bigger & that's beautiful too! I'm blessed to even be pregnant & even luckier to not have preeclampsia as far as I know, so I don't have the swelling issue this time! They also say your body carries a boy different than a girl! Whatever the case may be I'm grateful to God for this miracle & no matter what rumors or comments you throw my way this time they truly don't affect me! #NoFilter #NoPhotoShop #GoodLighting ????

Kim Kardashian West (@kimkardashian) által közzétett fénykép,

Kim Kardashian pucér fenékkel és nagy pocakkal mászik a falra – fotó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top