Sztárok

Sosem látott képeket árulnak milliókért Diana hercegnő esküvőjéről

Egy hónap múlva elárverezik Diana hercegnő és Károly herceg soha nem látott esküvői fotóit, amelyből óriási bevételt remélnek. A meghittnek mondott fotók ugyanis nem kerültek be a királyi albumba.

Összesen két embernek volt engedélye arra, hogy Diana hercegnő és Károly herceg esküvőjén fotózzon: az egyik egy felfogadott profi, a másik pedig egy családtag. Az ezekből készült válogatás került be annak idején a hivatalos fotóalbumba, amelyből értelemszerűen rengeteg kép maradt ki.

http://thepompandthepagentry.tumblr.com/post/126352386099/a-behind-the-scenes-photo-of-lady-diana-spencer

A legértékesebbek közé tartoznak azok, amelyen a néhai Diana hercegnő a leendő anyósa mellett áll, és amikor egy kisgyereket cipel a hatalmas menyasszonyi ruhájában. Erzsébet királynőről pedig egy szokatlan felvétel: a tévén nézi, ahogyan palota erkélyén álló Károlyt és Dianát éljenzi a tömeg.

Ezenfelül az is jól látható, hogy néhány családtagot bizony mellőztek a hivatalos fotókon, és betekinthetünk abba, hogy is néz ki egy esküvői fogadás a királyi családnál.

A több tucat kimaradt fényképet jövő hónapban árverezik el, és nagy bevételt remélnek ebből.

http://royalwatcher.tumblr.com/post/126352548172/newly-released-photos-from-prince-charles-and

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top