Sztárok

Szakított Dér Heni és kedvese

Dér Heni nagyon vágyik már saját családra, de úgy tűnik, ez nem az egykori vőlegényével, Vincze Gáborral valósul majd meg.

Dér Heni és Vincze Gábor pár hete csak az esküvőjüket mondták le, de most sajnos szakítottak is. “A legfőbb oka a szakításnak az volt, hogy rájöttünk: egyszerűen nem illünk össze. Nagyon szerettük egymást, de képtelenek voltunk együtt élni. Sok értékrendbeli különbség is volt közöttünk… Én nem fogok megváltozni, és ő sem, így el kellett gondolkodnunk azon, hogy van-e így értelme folytatni a kapcsolatunkat. A végén már egy poháron is képesek voltunk összeveszni, mert mindketten nagyon makacs, konok emberek vagyunk. Óriási szerelem volt a miénk, de ez sem volt elég a tartós boldogsághoz”mondta el Dér Heni, aki szerint jó oldala is van a szakításnak: az sokkal nagyobb baj lett volna, ha akkor jövünk rá, hogy ez így nem megy, amikor már túl vagyunk az esküvőn, vagy esetleg gyerekünk is születik. Még idejében léptünk, ami persze most még fáj, de minden nap egy új nap, menni kell előre.

Az énekesnő egyébként már régóta vágyik már családra.
“Öt éve szeretnék családot, babát, de ez most ismét tolódik. Mindenki azt gondolja, hogy karrierista vagyok, pedig szívesen háttérbe szorítanám az éneklést, hiszen én is nőből vagyok. De ez a kapcsolat most egyszerűen elfáradt, így egyedül megyek tovább az úton” –
mondta a Blikknek.

Vincze Gábor nem kívánt nyilatkozni az ügyben.

Szakított Dér Heni és kedvese

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top