Sztárok

Debreczeni Zita és Gianni sosincs kettesben – videó

Az egykori modell, Debreczeni Zita meglepő tényt árult el saját magáról és a szerelmével töltött időről.

Ritkán beszél magáról Debreczeni Zita, de most ez a ritka pillanat van. Debreczeni Zita durva telefonfüggőségéről vallott, ami teljesen meglepett minket.

A ma már fotósként dolgozó Debreczeni Zita bevallotta, hogy telefonja mindig a harmadik Giannival közös kapcsolatában. Még a nyaralások alkalmával is percenként babrálja, fotóz vagy e-mailt néz rajta.

Debreczeni Zita és Gianni sosincs kettesben – videó

“Ki sem kapcsolom éjszakára a telefonomat, mindig ott van az ágyam mellett mondta Debreczeni Zita, majd hozzátette: – Természetesen le van némítva.”  Így már azért mi is nyugodtabbak vagyunk.

Debreczeni Zita elárulta, minden pillanatban fotóz, és nagyon sok képet is tölt fel közösségi oldalaira. Ettől függetlenül azért mégis meglepő, hogy Gianni szerelme még aludni sem tud anélkül, hogy időnként ne nézzen rá a mobilra.

Debreczeni Zita és Gianni sosincs kettesben – videó

“Nem tudom úgy letenni a telefont, hogy egy egész napig ne nézzek rá. Már csak a családom miatt sem. Tudnom kell, hogy mindenkivel minden rendben van, és akkor le tudok feküdni… két órára. Aztán megint meg kell néznem” – mondta nevetve Debreczeni Zita, aki bevallotta, kimondottan kényszerítenie kell magát, hogy elszakadjon az okostelefonjától.

Az Aktív felvételén a Miss World Hungary nyertese, Kiss Daniella is elmondja, ő hogyan zsonglőrködik az idővel a telefonja és a magánélete között.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top