Sztárok

Így babázik Sebestyén Balázs

Sebestyén Balázs a Noellel kapcsolatos teendőkről mesélt a Borsnak, és azt is elmondta, hogyan gondolkodik a gyermeknevelésről.

Sebestyén Balázs mindent megtesz két fiáért, Benettért és Noelért. “Noelnek jön a foga, így mostanában gyakran nyűgös, és enni is felkel még éjszaka. Mivel egy szobában alszunk, mindketten felébredünk. Ha etetésről van szó, én vigyázok addig Noelre, míg Viki elkészül a tápszerrel, de a nappalokból is kiveszem a részem. Ha kell, pelenkázok, tényleg bármit megcsinálok. Nincs olyan, hogy valami Viki dolga vagy külön az én feladatom volna. Amikor Beni az óvoda után hazaér, sokat játszunk” – mesélte a Borsnak Sebestyén  Balázs.

Nem hisz a szigorban a gyereknevelés terén. “Sokat olvasok a témában, Bagdy Emőke és Vekerdy Tamás könyveit szeretem a legjobban. Mi is az alternatív módszereket kedveljük, nem azokat a poroszos, szigorú praktikákat, ahogy minket neveltek. Ez nem azt jelenti, hogy nincsenek szabályok, de a testi fenyítésben például nem hiszek” – mondta a Morning Show műsorvezetője.

Sebestyén Balázsról készült galériánkat itt megnézheted:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top