Sztárok

Erre nem számítottál: Taylor Swift pikáns fotói a Vanity Fairben

Botránymentes életet él Taylor Swift, aki tinibálványként kötelességének érzi, hogy ügyeljen a makulátlan hírnevére. Egy pikáns fotósorozat azonban még belefért az énekesnő értékrendjébe.

Ha ennél többet akarsz látni Taylor Swiftből, akkor már te vagy a barátja. Az énekesnő ennek ellenére tőle szokatlanul bevállalós volt. Igaz, láttuk már Taylor Swiftet a színpadon dögös ruhákban, feltűnő minikben, de azok nem összehasonlíthatóak a Vanity Fair képeivel.

http://tayloralisonswft.tumblr.com/post/125865882747/i-swore-i-would-never-ever-get-in-another

A rajongók közül sokan hiteltelennek gondolták, mások csak furcsának, hogy ez a szexis külső nem jellemző Taylor Swiftre. “Ő egy csinos csaj, eltekintve a bizarr személyiségétől, szerethető. A Vanity Fair pedig egy olcsó ladyre öregítette” – írta az egyik hozzászóló.

Mások véznának és esetlennek titulálták, de nem mindenkinek ennyire lesújtó a véleménye az énekesnőről. “Lehet, hogy csak a lábát mutatta meg, és ez manapság már gyakorlatilag semmi, de azt is tudta eleganciával csinálni, közben pedig sugárzott belőle az erotika.”

My @VanityFair cover!! Including LOTS of real talk with brilliant @JDuboff Photos by the incredible @mariotestino.

Taylor Swift (@taylorswift) által közzétett fénykép,

Taylor Swift maga is büszke volt a képekre és az interjúra, amiből olyanok is kiderültek, hogy a barátnői mindennél fontosabbak neki. Igen, ezt már hallottuk, de Swift szerint ennyire “mélyen” még soha nem ment bele ebbe a témába – legalábbis ezt mondja. Hogy ez mit is jelent? Például ilyen részleteket. “Nem állhat közénk egyetlen férfi sem. Csak azért, mert néhányunknak egyforma a pasik terén az ízlésünk, még nem változtat semmin. Akár mindketten járhatunk vele, csak nem egyszerre.”

http://bejusttrees.tumblr.com/post/125904588288/everybody-loves-p-r-e-t-t-y-everybody-loves-c-o

Mélyenszántó gondolatok, követendő példa – írta az egyik rajongó, míg mások szerint a 25 éves Taylor Swift azért szerzett ennyi fiatal rajongót, mert körülbelül egy tizenéves értelmi szintjén áll.

Nem újdonság, hogy Taylor Swift sokakat irritál, és az sem, hogy közben a rajongótábora mindenkijét felülmúlja. Egyetlen dologban viszont mindenki egyetért: ez a fotósorozat szokatlan húzás volt Taylor Swifttől, és biztosan kifizetődő, ahogy minden, amit tesz.

http://bejusttrees.tumblr.com/post/125896218703/taylor-swift-for-vanity-fair-2015

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top