Sztárok

Lenny Kravitz villantásáért odavoltak a rajongók, de még Steven Tyler is – videó

A világhírű énekes, Lenny Kravitz túl szűk nadrágot húzott fel, még alsónadrág sem fért alá. Hogy honnan tudjuk? Nézd meg a videót!

Lenny Kravitz Stockholmban adott koncertet, amire minden bizonnyal az egész világ emlékezni fog, és nagy valószínűséggel ő sem felejti majd el.

Lenny Kravitz ugyanis egy túlságosan szűk nadrágot választott a fellépés előtt, amiben a színpadon nem lett volna szabad olyan mélyre hajolnia, ő azonban dacolva mindennel, leguggolt. Ekkor jött a nem várt pillanat: Kravitz mindent megmutatott magából a világnak.

Egyébként élünk a gyanúperrel, hogy ezt a villantást nem lehet a véletlen művének tekinteni. A nadrág pontosan OTT szakadt el, ahol kellett, és éppen alsónadrág sem volt az énekesen. Túl sok a “véletlen”. Mindenesetre az incidensről fotó is született, ami pillanatok alatt bejárta a világsajtót.

Minket is ennyire meglepett a látvány
 

Lenny Kravitz nagy cimborája, Steven Tyler pedig keresetlen szavakkal kérte számon, hogy vajon ő eddig miért nem tudott arról, hogy Lenny Kravitznek piercingje van, és nem hord alsógatyát…

#penisgate

Lenny Kravitz (@lennykravitz) által közzétett fénykép,

A villantáson jót nevettek a rajongók, a helyi svéd lap beszámolója szerint jó geg volt Kravitz részéről ez a húzás. A buliról készült felvételt a videóra kattintva megnézheted:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top