Sztárok

Rákóczi Feri főzőműsorral tér vissza a képernyőre

Sokszor cukkolták már Rákóczi Ferit azzal, hogy a legjobban az evéshez ért. Most ezt a tudását kamatoztathatja a képernyőn is.

A szókimondó rádiós, Rákóczi Feri ismét műsort kapott a TV2 képernyőjén, ráadásul egy számára nagyon testhez álló szerepben tér vissza. A milliomos szakács című főzős műsor házigazdája lesz, melyben gyakorlott szakácsok versengenek majd az egymilliós heti nyereményért. Rákóczi Feri mellett Széll Tamás szedi majd ízekre a vállalkozó szellemű szakácsokat. 

“Ha én versenyző lennék, két dolog miatt izgulnék, de mocskosul, az egyik – értelemszerűen az egymillió forintos nyeremény, a másik pedig Széll Tamás metsző tekintete. Ember legyen a talpán, aki kiállja egy vérprofi séf vizslató nézését” – mondta Rákóczi Feri.

Rákóczi Feri fakanállal hadonászik majd a képernyőn

A hetente jelentkező gasztrovetélkedő minden adásában három szakács verseng egymással, meghatározott ízvilágban kell ínyencségeket varázsolniuk az asztalra. Konkrét recepteket nem kapnak, a hetente változó tematika ismeretében két fogást kell feltálalniuk a zsűrinek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top