Sztárok

Utcát neveztek el Joshi Bharatról

Joshi Bharat a napokban töltötte be a 60. életévét, ez alkalomból jobbnál jobb ajándékokkal örvendeztették meg a családja és a barátai. Még egy utcát is kapott...

Joshi Bharat tejesen elégedett a korával. “Lehet, hogy biológiailag esetleg fiatalabb vagyok, több energiám van, mint más korombelinek, de a hatvan év alatt megélt tapasztalataimmal együtt vagyok az, aki. Egyáltalán nem zavar a korom” – árulta el.

A műsorvezető a kerek születésnap alkalmából rengeteg ajándékot kapott a szeretteitől. “Azt mindenki tudja, hogy nagy Beatles-rajongó vagyok, így nem maradhattak el az ilyen meglepetések. Az egyik barátomtól megkaptam a Sárga tengeralattjáró című film egyik kockáját, ez még hiányzott a gyűjteményből, egy másikuktól pedig egy liverpooli utat, amely természetesen szintén a Beatleshez kapcsolódik”mesélte Joshi Bharat a Blikknek.

Az ünnepelt a lányaitól is különleges ajándékot kapott: ha csak jelképesen is, de elneveztek róla egy gödöllői utcát. “Most már van egy Jo­shi Bharat utca is, igaz, egyelőre még nem hivatalosan, de ki tudja, mi lesz a jövőben” – viccelődött a szülinapos. Az ajándékba kapott utcatáblán a Joshi Bharat street felirat díszeleg, a számozása pedig 60-tól végtelenig tart.

Köszönöm mindenkinek a tegnapi felköszöntést..Bocsánat, ha személyesen nem tudtam válaszolni és megköszönni, azért itt most megteszem…KÖSZÖNÖM????????

Posted by Bharat Joshi on 2015. augusztus 1.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top