Sztárok

13 év után válik Gwen Sefani

A válókeresetet Gwen Stefani adta be, több mint tíz évnyi együttélés után betelt a pohár. Három éve már csak a kapcsolatért küzdöttek, hiába.

Az énekesnő, Gwen Stefani és férje 13 év házasság után döntöttek úgy, végleg elválnak útjaik. Férjével, Gavin Rossdale-lel három gyereket nevelnek, akiket állításuk szerint nem hagynak cserben.

“Bár a házasságunk egy párként nem működik tovább, szülőkként igyekszünk olyan támaszai lenni a gyerekeinknek, amilyet megérdemelnek. Ez nem okozhat gondot. Mindhárom fiunkat szeretetben és egészségben szeretnénk felnevelni” – adták hírül hivatalos nyilatkozatukban, írja a Daily Mail.

A válókeresetet Gewn Stefani adta be, miután már nem bírta tovább az örökös civódást, úgy döntött, mindkettejüknek jobb lesz, ha külön utakon folytatják. Egy amerikai pletykalap szerint Gwen Stefani kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva nyújtotta be a papírokat, és Gavin Rossdale azonnal alá is írta. Mint azt a lap megtudta, a felek közösen szeretnének dönteni a gyerekek felügyeletéről. 

Gwen Sefani válik 13 év után

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top