Sztárok

Így teltek Sinkó László utolsó napjai

Sinkó Lászlót az 50. házassági évfordulóján vitték kórházba, ahol 10 napot töltött. Lánya, Sinkó Andrea mesélt az utolsó napokról.

Az egész országot mélyen megrázta Sinkó László halála. A lánya, Sinkó Andrea, minden idők legeredményesebb ritmikusgimnasztika-versenyzője, mesélt az apja utolsó időszakáról.

“Bő két éve gyengélkedett. Nem egy konkrét, hanem több különböző időskori betegsége volt. Hol jobban, hol rosszabbul érezte magát. Ha jobban, akkor még remény­kedtünk, hogy visszamegy a színpadra, de sajnos mégsem volt elég erős ah­hoz, hogy játsszon. A Zűrzavaros éjszakában lépett fel utoljára a Nemzetibenmondta Sinkó Andrea a Borsnak. – Pont aznap volt az ötvenedik házassági évfordulójuk. Még a testvérem is hazautazott külföldről a feleségével, hogy együtt ünnepeljen a család. De aznap elesett, eltört a bordája, kórházba került. Tíz napot töltött a Honvédban, az orvosok mindent megtettek érte, de halmozódtak a problémák. Az utolsó napon, pénteken, vittünk neki anyukámmal ebédet, még nevettünk is. Szellemi­leg tökéletesen friss volt, csak a fizikai gondok gyötörték. De akkor megéreztem, hogy nagy baj van. Nem volt méltó hozzá ez a kínlódás… Borzasztóan sajnáltam, arra kértem a jóistent, tegye azt, ami apunak a legjobb. A teste végül tíznapos szenvedés után nem bírta, feladta. Háromnegyed ötkor elment… Nagyon fáj, nagyon hiányzik” – mondta el Sinkó László lánya.

Így teltek Sinkó László utolsó napjai

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top