Sztárok

Ez nem diszkógömb, hanem Mariah Carey – nézd meg, miért cikizik az énekesnőt

A napsütésben egyenesen vakítóan csillogó felsőben ment vásárolni Mariah Carey, aki kapott hideget-meleget a ruhája miatt.

Szeretem, amikor valakinek van bátorsága azt viselni, amiben jó érzi magát. Mert ehhez igenis bátorság kell, még ha Mariah Carey-ről van is szó. A csillogó felsőjével azonban az énekesnő újra kiverte a biztosítékot, mondván: megtanulhatna már az alakjának megfelelően öltözködni.

Nem ez az első alkalom, amikor Mariah Carey-t a ruhája miatt cikizték, de most többen voltak, akik védelmükbe vették a sztárt. “Pontosan úgy néz ki, mint a latin nők az ő korában. Ha szereti ezt a ruhát, akkor miért ne viselhetné? Kit bánt ezzel?” – kérdezte az egyik hozzászóló.

Ez nem diszkógömb, hanem Mariah Carey - nézd meg, miért cikizik az énekesnőt

Ezúttal is azt kell mondanunk, hogy azok voltak többségben, akik szerint Mariah Carey ízlése erősen megkérdőjelezhető, és ideje lenne az alkatának, valamint az eseménynek megfelelően öltöznie. Mert a diszkógömbre emlékeztetően vakító felső nem egy malibui bevásárláshoz való.

De a jachton is jobban járt volna Mariah Carey, ha a magassarkúja helyett valami kényelmesben ment volna.

http://themariahcarey.tumblr.com/post/122960905520/i-stg-if-you-break-your-shoulder-again-bitch

Mariah Carey azonban most jól érzi magát, és nem érdekli, ki és miért kritizálja. 45 évesen már nem akar mindenkinek megfelelni, egyedül az ikreinek szeretne jó példát mutatni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top