Sztárok

Fogadjunk, hogy nem ilyen fürdőruhában képzeled el Király Lindát

Még sosem láttuk Király Lindát fürdőruhában, egészen mostanáig. A kép pikantériája, hogy nemcsak az énekesnő, hanem öccse, Király Viktor is félmeztelen a fotón!

A két testvér, Király Linda és öccse, nemrégiben még egy barlangban pihentek, most pedig Király Viktor időutazásba rángatta bele nővérét.

A családi nyaraláson készült fotó, amit most Király Viktor osztott meg közösségi oldalán, bizony jó néhány éves. A képen ráadásul Király Linda óriási mosollyal vágott igazán csábos pózt. A fotó Hamptonsban készült, innen nem messze laktak Király Lindáék, mikor még Amerikában éltek.

Mint azt Király Viktor elárulta, a képen ő az, aki bevágta a százdolláros mosolyt, míg a rá megszólalásig hasonlító Bent éppen egy rettenetesen morcos pillanatában kapta lencsevégre a kamera. “Az az igazság, hogy gyermekkorunkban Ben volt mindig pirosban, de most kivételesen én voltam” – írta a rajongók kérdésére Viktor, hogy ki kicsoda.

#kiralyfamilia #familypic #hamptons #NewYork #longtimeago na melyik vagyok én?

Posted by Király Viktor on Sunday, August 2, 2015

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top