Sztárok

87 milliót érő gyémántcipőben topog Beyoncé

Beyoncé gyémántcipője kiverte a biztosítékot, de senki se aggódjon, ezeréves garanciát kapott rá!

Beyoncé, meg kell hagyni, megadja a módját. A világ egyik legismertebb énekesnőjének stábja úgy érzi, Beyoncénak szüksége van erre az elképesztően gyönyörű és lélegzetelállítóan drága gyémántcipőre.

Legújabb klipjének forgatásán fogja majd először a lábán is megmutatni a mesébe illő topánkát, amiről azt is elmondták, mennyit kóstál. Kapaszkodj meg! Összesen – igen, ebben már a kék zafírpillangó is benne van – 87 millió forintnak megfelelő összeget ér.

De mielőtt szívrohamot kapna, mindenki nyugodjon meg! Beyoncénak ezeréves garanciát adott a gyémántcipő készítője, Christopher Michael Shellis, aki 1290 drágakövet használt fel a világ legdrágább és legcsillogóbb cipőjének megalkotásához.

A 87 millió Forintot érő gyémántcipő
A 87 millió forintot érő gyémántcipő

“Ezek a világ értékes kincsei lehetnek, ráadásul minden nő úgy érezheti magát bennük, mint a legszebb hercegnők” – mondta a készítő, Shellis. A kérdés csupán az, hogy “minden nő” vajon mikor próbálhatja fel azt a bizonyos gyémántcipőt…

Beyoncé hercegnőnek érezheti magát a gyémántcipőben
Beyoncé hercegnőnek érezheti magát a gyémántcipőben

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top