Sztárok

Először beszélt örökbe fogadott lányáról Árpa Attila

Örökbe fogadott lányáról azt mondta Árpa Attila egy tévéműsorban, hogy az életét mentették meg azzal, hogy magukhoz vették, különben Nikire sötét jövő várt volna – írja a Blikk.

“»Azért fogadtuk örökbe Nikit, mert ezt tartottuk jó döntésnek. Így tudtuk megmenteni az életét. Ha nem hozzuk ki abból az otthonból, akkor egy egészen más, rendkívül sötét jövő várt volna rá« – mondta Árpa Attila az Echo TV vasárnap este adásba kerülő, Arckép című műsorának felvételén” – írja a Blikk.

 A sármos színész-rendező arról is beszélt, hogy nagyon érzelmes típus, például simán könnyeket csal egy megható jelenet a moziban a szemeibe, de nem minden helyzetben mutatja ki, mennyire hatalmas szíve van.

Árpa Attila a kislányáról, a 8 éves Amiráról is beszélt: “A lányom teljes mértékben azt csinál velem, amit akar. Nála a diplomácia és a pedagógia azt diktálja, hogy ne mutassam ki minden esetben az őszinte érzelmeimet, mert nem minden esetben jó. Ha például valami rosszat tesz, és tudja, hogy nem jót csinált, elkapod, majd elkezded szidni, és ránézel arra az arcra, amelyen látszik, hogy tudja, bajban van, akkor már inkább csak röhögnél az egészen. De nem szabad, mert annak pedagógiailag nagyon rossz üzenete van.”

Van az a helyzet, amikor Árpa Attila is könnyekkel küszködik

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top