Sztárok

Instagram-sztár leszel, csak figyeld Reese Witherspoont!

Ha már láttad, Reese Witherspoon mire képes a közösségi oldalán, akkor talán már benned is felmerült, hogy el kellene tanulni tőle egy-két trükköt. Mi most megmutatjuk a négy legalapvetőbb szabályt, amivel kiemelkedsz az átlagból.

Amikor Reese Witherspoon eszünkbe jut, valahogy mindig ott van még mellette az is, hogy milyen fejlett a szépérzéke, milyen jó a szeme a divathoz, vagy felidéződnek a gyönyörű gyerekei, és a kifejezetten jó humora is. Mindezeket tükrözi az Instagram-oldala is, ami messze átlagon felüli, és remek kikapcsolódás böngészni a képek között.

Paul Costello fotós, aki az Oscar-díjas színésznővel dolgozott már több projekten, elmesélte, mi a titok nyitja, amivel más is sztár lehet az Instagramon.

Reese-nek remek a szeme és elképesztően stílusos, ez alapvetően két olyan dolog, ami miatt ilyen remek az oldala. Ehhez jön a humora, ami átérződik a képeken és az összes poszton.”

Na ez az, amit lehet tanulni, de akkor az igazi, ha belőlünk fakad. Viszont van négy olyan trükk, amit bárki elsajátíthat, aztán a saját stílusára formálva egyedivé varázsolhat.

1. Játssz a térrel, mint Reese Witherspoon

Costello szerint a színésznő szeret betekintést engedni a világába, abba, hogyan él, hol és mit csinál. Reese játszik a térrel, a háttérben látott és a kép előterébe hozott pillanatokat összemossa. Egy város látképe sokat elárul arról, hol van éppen, azt látjuk, amit ő, közben egy személyes momentumot is kapunk, ami érzést ad át.”

 2. Színezd ki, mint Reese Witherspoon

Persze a fekete-fehér fotóknak van egy hangulatuk, de a színes képek, pláne ha feltűnő és ragyogó színeket választunk, valóban magával ragadóak. “Vegyük ezt a fotót, amelyen Reese a színskála két ellentétes oldaláról vett képeket, amelyektől szinte felrobban a fotó. A zöld a pink ellentéte, ezért olyan tökéletes választás. A másik ilyen a kék és a citromsárga, amit ha együtt használunk, akkor életre kelti a képet és feltűnővé varázsolja.”

Greetings from Paradise! ☀ (dress by @draperjamesgirl)

Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) által közzétett fénykép,

3. Használd a szűrőket, mint Reese Witherspoon

Costello azt állítja, hogy nincs gond a megkomponált képekkel. “Sosem értettem a hencegést, hogy nincs egy képen szűrő. Van, aminek ez az erőssége, de egy fotóval élményt, érzést közlünk. Ha egy szűrőtől lesz olyan kék az ég a képen, mint ahogyan mi látjuk, akkor pakold rá a kontrasztot.”

#LeaveAMessageAtTheBeep #PostcardFromAfar????????????????

Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) által közzétett fénykép,

4. Csak csináld egyszerűen, mint Reese Witherspoon

Giccses vagy hétköznapi, ne felejtsd el, miről szól a képed. “Itt Reese nagyszerűen példázza, milyen, amikor a háttér nem vonja el a figyelmet arról, amit csinál. Ránézel a képre, és egyből a rózsára fókuszálsz, szinte érzem is az illatát. Az egyszerűség segít az embereknek, hogy arra koncentráljanak, amit üzenni akarsz nekik.”

It's the weekend y'all… take it in!! ???????????? #TGIF Regram @draperjamesgirl ????: @avaphillippe

Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) által közzétett fénykép,

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top