Sztárok

Szabó Zsófi új munkájáról pletykálnak

Éppen egy éve robbant a hír, hogy Szabó Zsófi elhagyja a TV2-t, és átigazol a konkurens RTL Klubhoz. Egy pletyka szerint azonban most egy TV2-es műsor háziasszonya lehet.

Már mi is alig tudjuk követni, hogy melyik hírességünk melyik csatornán látható a “jövő héten”, egy biztos, Szabó Zsófiról azt híresztelik, hogy visszatér a TV2 berkeibe. Az tény, hogy Szabó Zsófi nem sokat szerepelt mostanában az RTL Klub képernyőjén, de azt azért nehezen tudjuk elképzelni, hogy egy év után máris visszatérne a TV2 képernyőjére, egy új műsor háziasszonyaként.

A témában természetesen megkérdeztük a TV2 sajtóosztályát, akik válaszukban csak Szabó Zsófi korábbi Jóban Rosszban-szerepére tértek ki. “Szó sincs róla, hogy terveznénk Szabó Zsófi visszatérését. Nagyon elégedettek vagyunk Nagy Adrival, gyorsan beilleszkedett a csapatba, kiválóan dolgozik, és a nézők is hamar megszerették Betty szerepében” – mondta Koltay Tamás, a TV2 kommunikációs vezetője.

Kerestük Szabó Zsófi jelenlegi munkahelyét, az RTL Klubot is. “Szabó Zsófival már közel egy éve van élő és érvényes szerződésünk. Így egy dolog biztos, hogy bármikor, bármelyik műsorunkban feltűnhet a csatornánkon” – közölte hivatalos álláspontját az RTL Klub.

Ezzel pedig máris elejét vettük a folyosói pletykáknak, miszerint a csinos műsorvezető máris csatornát váltana. Ebből is látszik, hogy nem kell mindig bedőlni a szóbeszédnek…

Szabó Zsófi újra a TV2 képernyőjén!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top