Sztárok

Ördög Nóra óvatosságra int a kék Hold idején

Ördög Nóra mindig napra kész a spirituális események terén. Szerinte a pénteki kék Hold igazán meglepő fordulatokat hozhat.

Bizonyára mindenki észrevette már, hogy Ördög Nóra mindig nagyon kiegyensúlyozottnak és boldognak tűnik, még akkor is, ha épp azt állítja, néha ő is elfárad. Minden bizonnyal köze van ehhez a lelki egyensúlyhoz saját spirituális énjének is, ugyanis Örödög Nóra nagyon odafigyel a környezeti változásokra. Ezzel együtt pedig megpróbálja úgy alakítani saját életét is, hogy harmónia legyen kívül-belül.

A napokban Ördög Nóra megosztott Angyalműhely nevű blogjában egy írást, hogy a pénteken este látható kék Hold miben befolyásolhatja majd életünket. Ráadásul a remek írás azt is elárulja, hogy a különböző csillagjegyek szülötteinek mire kell különösen odafigyelniük ezen a napon.

A kék Holdról ráadásul Ördög Nóra Facebook-posztjából még az is kiderül, hogy ezen a napon a nőiességünket sokkal jobban hangsúlyozni és ápolni kell, mint máskor.

Partl Viki természetgyógyász és spirituális szakértőnktől:A kékholdas éjjeleken a teremtőerő kirobbanóan hatékony! A…

Posted by Énidő.hu on Thursday, July 30, 2015

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top