Sztárok

Visszahozza a nyarat Jennifer Lawrence apró bikinije

Amikor azt hittük, hogy összes sztár megmutatta már, hogyan néz ki bikiniben, akkor jön Jennifer Lawrence. Az apró fürdőruha az angolosra sikerült nyári napunkat határozottan feldobta.

A tengerparton talán nem is ismernénk fel Jennifer Lawrence-t, de a fürdőruhájára akkor is felfigyelnénk. Az apró bikini sokszínűsége üdítő látvány, ráadásul kifejezetten örültünk, hogy egy sztár ilyet visel, és nem valami elegáns, de unalmas darabot.

Jennifer Lawrence-ről közismert, hogy gyakorlatilag minden őrültségben benne van. Most például a barátaival élő piramist építettek, amelynek a tetején a színésznő állt.

Human pyramid

@amyschumer által közzétett fénykép,

 Mindezt Jennifer Lawrence barátnője, Amy Schumer posztolta, más nyaralós képekkel együtt, mint például, a jetskiző Jennifer Lawrence-ről.

Jlaw #maniac

@amyschumer által közzétett fénykép,

 Vagy itt van például a matracon lazítós Jennifer Lawrence.

Binders of women

@amyschumer által közzétett fénykép,

Szerencsére ezúttal nem voltak nagyok a hullámok, így Jennifer Lawrence-en maradt a bikinije. Nem úgy, mint korábban, amikor ezzel került be a sztárhírekbe.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top