Sztárok

Garantáltan elolvadsz Szebeni István kisfiától – videó

Először mutatta meg a nézőknek kisfiát Szebeni István, aki egyenesen imádja pelenkázni szeme fényét. A kis Patrikról pedig megállapítottuk: nála cukibb baba kevés van.

A műsorvezető, Szebeni István szinte napra pontosan három hónappal ezelőtt foghatta először kezében a kisfiát, Patrikot, akit büszkeségtől dagadó mellel mutatott be a Mokkában. A friss apuka elárulta, az újszülött annyira jó baba, hogy mások nem is hiszik el, hogy éjszakánként hagyja őket aludni párjával. “Nagyon jó baba, és örülök, hogy bizalommal van az emberek felé”mondta Szebeni István, miközben Demcsák Zsuzsa olvadozott az apróságtól, akit a karjában tartott.

A TV2 műsorvezetője azt is elárulta, neki nem a fürdetés, hanem inkább a pelenkázás a legszebb és legjobb időtöltés egyelőre a kisfiával. “Annyit szoktam rajta nevetni! Tízből, mondjuk nyolcszor olyan, mint a Trevi-kút” – mókázott az apa a csöppségen.

Szebeni István elárulta, hogy párja remek anya, megismerkedésük, házasságuk és a baba is nagyon gyorsan jött. “Megismerkedésünk után három hónappal megkértem a kezét. Felnőtt emberek vagyunk, tudjuk, hogy ki mit akar” – mondta mosolyogva Szebeni, aki a tesókérdésről többet elárul a videóban.

Vigyázz! Garantáltan elolvadsz Patriktól, ha rákattintasz a videóra:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top