Sztárok

Nem hiszed el, milyen sminkben forgat Liptai Claudia

Vagyunk mi, egyszerű, halandó emberek, és van Liptai Claudia, akinél dögösebben valószínű, hogy senki sem tud beállítani a munkahelyére. Pont, mint egy vadmacska, gyönyörű, szexi és csábító.

Vannak emberek, akik úgy járnak dolgozni, mintha épp a mohácsi csatából szabadultak volna kora reggel, és van, akitől ilyet csak a legindokoltabb esetben látunk. Élünk a gyanúperrel, hogy Liptai Claudia is az a nő, aki a második kategóriába tartozik. Persze van, amikor nincs rajta smink, és akad, amikor a haja sem tökéletes, de ő akkor is mindig csinos, mindig dekoratív, és mindig nőies.

Most azonban a legújabb fotón, amit közösségi oldalára posztolt Claudia, olyan sminket kapott, hogy elirigyeltük tőle. Pont úgy néz ki, mint a macskanő a legjobb verziókban.

Egy esős nyári napon a munka frontján!

Posted by Liptai Claudia hivatalos rajongói oldal on Thursday, July 30, 2015

A TV2 legújabb műsora, az 50 milliós játszma a háziasszonya így köszönti majd a nézőket és a szerencsés játékosokat ősztől, mikor elindul a műsor. “50 millió forint hatalmas összeg, ami nagyon izgalmassá teszi majd ezt a játékot. Én magam nagyon empatikus vagyok, így minden játékosért izgulok majd” – mondta korábban Claudia, de ha ilyen dögös lesz majd a forgatás alatt is, néhány játékos biztosan nehezebben koncentrál majd.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top