Sztárok

Taylor Swift mostantól egy kisbabához siet haza

Ha Taylor Swift valamibe belevág, akkor abban kiemelkedő lesz, ezt már megtudhattuk a rajongói oldalakról is. Mostani feladata azonban élete egyik legnagyobb kihívása, ahogy az énekesnő fogalmazott.

Az egyik barátnője, Jaime King ugyanis felkérte Taylor Swiftet, hogy legyen a második gyereke keresztanyja. Az énekesnő pedig a világ körüli turnéján is szakított időt, hogy meglátogassa a kis Leo Thames Newmant.

A Szívek doktora sorozat Lemonja ugyanazt a képet posztolta a közösségi oldalán, mint Taylor Swift. A büszke keresztanya pedig odaírta a kép mellé: “Találkozás a fiammal.”

Meeting my boy. @jaime_king @kyle_newman

Taylor Swift (@taylorswift) által közzétett fénykép,

Taylor Swift egy másik képet is feltöltött, amelyen a kicsi az énekesnő ujját fogja, és a mellékelt mondat a Never Grow Up dalszövegéből való. “A kicsi kezed az ujjam köré fonódik, és olyan csendes ma este a világ…”

“Your little hand's wrapped around my finger and it's so quiet in the world tonight…”

Taylor Swift (@taylorswift) által közzétett fénykép,

Ahogyan Jaime King fogalmazott, Taylor Swiftnél tökéletesebb keresztszülőt aligha találhatna, már most odáig van a kis Leóért. “A mi családunkban fontos és felelősségteljes dolog a keresztanya kiválasztása. Olyan embert próbálunk választani, akiről tudjuk, hogy adott esetben úgy nevelné a gyerekünket, ahogyan mi nevelnénk. Taylor figyelmessége, kedvessége és hitelessége annyira erős nekem. Annyira önzetlenül ad, ami mindenen túlmutat.”

Jaime elmesélte, hogy Taylor Swift saját családtagjaként kezeli a kicsit, akihez bármikor jöhet látogatóba, és az énekesnő szívesen jön haza a keresztfiához.

Már mielőtt megszületett, Taylor Swift teljesen odáig volt a keresztfiáért. Hatalmas bulit szervezett a barátnőjének babaváró parti gyanánt, amiről látványos fotókat is készített.

Baby shower/major throwdown for @jaime_king feat @gigihadid @babyhaim

Taylor Swift (@taylorswift) által közzétett fénykép,

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top