Sztárok

Friss fotó: Tatár Csilla ezzel a csodanyaklánccal nyugtatja a kisbabáját

A sugárzóan boldog Tatár Csilla a legkülönlegesebb ékszerrel lepte meg saját magát, és ezzel a pocakjában növekedő babáját is. Állítólag különleges funkciója van a nyakláncnak.

A szakemberek azt mondják, hogy bizonyos hangok és a zene rendkívül jót tesz az anyaméhben fejlődő babáknak. Minden bizonnyal Tatár Csilla is hisz ebben, mert egy különleges ajándékkal, csilingelő nyaklánccal lepte meg saját magát és ezzel együtt születendő gyermekét.

“Állítólag a baba megnyugszik a hangjától, és ezekre a hangokra születése után is emlékezni fog. Majd megkérdezem Tőle!” – írta Tatár Csilla közösségi oldalán. Így, bár az apróság nemét még nem, azt azonban már tudjuk, hogy mi lesz a csemete első emléke. Állítólag emiatt a kicsi a születése után is biztonságban érzi majd magát, és könnyebb lesz megnyugtatni, amikor sír. 

Engem is elkapott a csilingelő nyaklánc varázsa.:) Állítólag a baba megnyugszik a hangjától és ezekre a hangkora születése után is emlékezni fog.:)) Majd megkérdezem Tőle!:) 2MoM

Posted by Tatár Csilla on Wednesday, July 29, 2015

Egyébként nem ez az egyetlen dolog, amit Tatár Csilla már babájának születése előtt megtesz, hogy a gyerkőc egészségesebb legyen és szépen cseperedjen. Kipróbálta ugyanis a kismamajógát, amitől a csöppség majd kiegyensúlyozottabb, nyugodtabb lesz, miután világra jön.

Állítólag a jógázó kismamák babái, születésük után nyugodtabbak lesznek, mint azok a társaik, akik nem “tornáztak” a pocakban.:)) Hát, rajtunk ne múljon!:))) Padma Jógastúdió

Posted by Tatár Csilla on Wednesday, July 15, 2015

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top