Sztárok

Gönczi Gábor félmeztelenül imádkozik a napsütésért – fotó

Gönczi Gábornak a szakállával együtt a bátorsága is megnőtt! Félmeztelen fotót posztolt, ami ráadásul egyszerre szexi és vicces.

Biztosak vagyunk benne, hogy amikor az RTL Klub esti magazinműsorában, a Fókuszban Gönczi Gábor köszönti a nézőket, senki nem tudja elképzelni őt félmeztelenül, a vízparton. Hát most már nem is kell.

Minden bizonnyal nagyon jót tett Gönczi Gábornak az új szerelem, hiszen külsőben még vonzóbb lett, mint korábban. Nemrégiben ugyanis férfias szakállat növesztett – ráadásul Gábor, dacolva a hűvös idővel, egy vízparti szelfit készített, amivel a nyarat szeretné visszakönyörögni. Kicsit kacsintós és grimaszolós, de félmeztelen és van szelfibotja is! Köszönjük, Gábor, feldobtad a napunkat!

Kérem vissza a nyarat! 🙂

Posted by Gönczi Gábor on Tuesday, July 28, 2015

Gönczi Gábor egyébként imádja a mókás posztokat, nagy szerencsénkre az öniróniát is, mert ezeket a képeket csak ilyen humorral fűszerezve lehetett hajlandó kitenni közösségi oldalára. De mint azt viccesen megjegyezte, stylistja azóta – Gábor nagy szerencséjére – Kim Dzsongunt, Észak-Korea tejhatalmú vezetőjét öltözteti.

Egyik kollégám véletlenül megtalálta életem első műsorvezetését… Ez 2002-ben volt, akkor már öt éve az RTL KLUB-nál…

Posted by Gönczi Gábor on Wednesday, June 24, 2015

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top