Sztárok

Gombos Edina luxuséletétől tátva marad a szád – fotó

Míg mi itthon fagyoskodunk, addig Gombos Edina és imádni való családja éppen az újvilági kánikulában és habzsi-dőzsiben múlatja az időt. Irigykedünk is egy kicsit!

Gombos Edinának és családjának megadatott, hogy Miamiban kipróbálhassák azt a luxust, amit csak kevesen engedhetnek meg maguknak. Luxusverdák, márkásabbnál márkásabb ruhákat árusító üzletek és csodaszép környezet – ez várta őket abban az áruházban, ahova betévedtek Amerikában. “Minden szinten, szinte minden” – írta Gombos Edina mintegy rácsodálkozva.

A hatalmas luxusautó egyébként a család két férfi tagját fogta meg a legjobban, bár Matteo még ahhoz is apró, hogy emlékezzen rá, hogy ilyet látott, biztosan hamar álomba ringatná a finom sportmotor zümmögése a hátsó ülésen, ha kipróbálhatná.

Minden szinten szinte minden ????????

Posted by Gombos Edina on Wednesday, July 29, 2015

Ráadásul a kis család nem csupán az amerikai luxust, de az életérzést is – mert a mosodai mosás szerintünk már egy életérzés, és igenis nagyon menő – kipróbálta.

Szombat reggeli családi program: nagymosás amerikai módra. ????❤

Posted by Gombos Edina on Saturday, July 25, 2015

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top