Sztárok

Élő adásban lett rosszul Demcsák Zsuzsa – videó

A műsorvezető, Demcsák Zsuzsa annyira rosszul lett, hogy nem tudta folytatni a beszélgetést.

A TV2 reggeli műsorának csinos háziasszonya, Demcsák Zsuzsa szerda reggel olyan köhögőgörcsöt kapott, hogy nem tudta folytatni a műsort interjúalanyával, akivel egy gyerekhospice-ház üzemeltetéséről beszélgetett.

A műsorvezető próbált magán segíteni, ivott egy kis vizet, de Demcsák Zsuzsa így sem tudott megszólalni, olyan erősen köhögött és krákogott. Az interjút végül Kárász Róbert fejezte be a Mokka vendégével, miután Zsuzsa a segítségét kérte, amire a férfi azonnal beugrott.

Demcsák Zsuzsa még a színfalak mögött is olyan erősen köhögött, hogy a beszélgetés alatt végig hallani lehetett.

Kattints a videóra, ha látni akarod az interjút:

A két műsorvezető egyébként nagyon jól összeszokott páros. Róbert minden bizonnyal azonnal érezte, hogy mikor kell belépnie Demcsák Zsuzsa helyett a beszélgetésbe, így a műsorban a kellemetlen intermezzo egyáltalán nem okozott felfordulást. Profik módjára oldották meg a feladatukat.

Erre a szoros összetartásra pedig bizonyíték, hogy a színfalak mögött is remekül kijönnek ,és vicces fotókat is hajlandóak megosztani.

????????????

Posted by Zsuzsa Demcsák on Thursday, April 30, 2015

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top