Sztárok

Soha nem volt férfiasabb Berki Krisztián, mint amikor a második gyerekéről beszélt – videó

A macsó és életművész Berki Krisztián igazi lágyszívű apaként mesélt kislányáról, családjáról, és meg kell hagyni, férfiasabbnak láttuk őt, mint eddig valaha!

A Fem3 macsó műsorvezetője, Berki Krisztián igazán meglepett bennünket, mikor a TV2 egy korábban felvett Babavilág című műsorában elmondta – illetve inkább kicsúszott a száján –, hogy reméli, nemsokára Berki Natasa Zselyke mellett egy másik csemete hírével érkezik majd a stúdióba.

“Szerelemgyerek a Nati, de társként nem tudtunk már jól funkcionálni” – vallott Hódi Pamela iránti érzéseiről. A nagy meglepetés azonban akkor jött, mikor Szekeres Nóra a műsor végén elköszönt tőle: “Remélem, mikor legközelebb jövök, bejelentem a másodikat” – bökte ki az utolsó pillanatban a macsó.

Mi egyébként szentül hisszük, hogy bár Berki Krisztián a nőkkel nem igazán tud bánni, de kislányáért egyenesen rajong, és minden pillantásától elolvadna.

Bújcsi apába…❤️☀️???? #molo #berkinatasazselyke #aberki

a berki (@berkikrisztian) által közzétett fénykép,

Ezt nem lehet megjátszani, látszik, hogy imádja Natit, és talán jót tenne Krisztiánnak is még egy gyerek.

Úsztunk a boldogságban hétvégén…. #hajduszoboszlo #berkinatasazselyke #aberki

a berki (@berkikrisztian) által közzétett fénykép,

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top