Sztárok

Fejlemények Bobbi Kristina ügyében: Whitney Houston lányának halálát gyilkosságként kezeli a rendőrség

A fiatal énekesnő, Bobbi Kristina Brown vasárnapi halálhíre óta teljes az őrület. Rajongók ezrei kíváncsiak arra, hogy vajon mi lesz Bobbi Kristina édesanyjától, Whitney Houstontól örökölt pénzével, ráadásul a rendőrség már gyilkossági ügyként kezeli a lány halálát.

Már hónapokkal ezelőtt is kusza volt Bobbi Kristina Brown, a néhai Whitney Houston lányának esete, hiszen balesetének részleteiből nem állt össze a kép, hogy mi történhetett. Mostanra a februárban még öngyilkossági kísérletként kezelt vízbe fulladást átértékelte a hatóság, és már gyilkossági ügyben nyomoz a rendőrség.

Az amerikai TMZ magazin szerint ugyanis olyan sérüléseket is felfedeztek a rendőrök Bobbi Kristina testén, amelyek egyértelműen dulakodásra, testi sértésre utalhatnak. Zúzódásokat fedeztek fel a testén, és a szája is fel volt duzzadva, más források szerint pedig egy foga is hiányzott. Július 26-ai halálával pedig  az eset gyilkossági üggyé nőtte ki magát, melynek legfőbb gyanúsítottja Nick Gordon, a lány vőlegénye.

A fiatal lányt épp úgy találták meg mint annak idején édesanyját
A fiatal lányt épp úgy találták meg, mint annak idején édesanyját

Mivel tudvalevő volt, hogy Bobbi és Nick Gordon közt nem volt éppen zökkenőmentes a viszony, ezért elsőként az ő felelősségét fogják vizsgálni az ügyben. Ráadásul az is gyanús, hogy februárban éppen Gordon és egy barátja találta meg Bobbi Kristina testét a vízzel teli fürdőkádban.

Közben rajongók ezrei találgatják, vajon ki örökli majd Bobbi Kristina óriási vagyonát és édesanyjáról rá szállt több mint húszmillió dollárt érő házát. Whitney Houston végrendeletében ugyanis lánya halála esetén az énekesnő édesanyja, Cissy Houston örökli a vagyont. Ha azonban Bobbi Kristina és Nick Gordon – aki Whitney nevelt fia és a lány szerelme is volt egyben – valóban törvényes házasságra léptek, még az is előfordulhat, hogy a férfi örökli a vagyont.

Ha igazak a pletykák, mi szerint titokban összeházasodtak, akkor a most gyilkossággal vádolt vőlegény is részesülhet az örökségből
Ha igazak a pletykák, miszerint titokban összeházasodtak, akkor a most gyilkossággal vádolt vőlegény is részesülhet az örökségből

Bobbi Kristinát már hónapok óta mesterséges kómában tartották, néhány hete pedig, miután az orvosok megállapították, hogy beállt nála az agyhalál, a család átszállíttatta egy hospice-házba, ahol végső búcsút vettek tőle és lekapcsolták őt a gépekről, amelyek életben tartották, majd várták a halált. Bobbi Kristinát februárban egy vízzel teli fürdőkádban találták meg fejjel lefelé, éppen úgy, ahogy 2012-ben édesanyját, Whitney Houstont.

Az amerikai lapok úgy tudják, hogy Bobbi Kristinát imádott édesanyja, Whitney Houston mellé temetik majd.

Örökre együtt nyugszanak majd
Örökre együtt nyugszanak majd

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top