Sztárok

Szelfi: megható ajándékot kapott Ada a szerelmétől

A Szelfi című műsor a végéhez közeledik, és az egyik legizgalmasabb szál kibontakozni látszik. Ada és Máté kapcsolata vajon legyűri a kilométereket, vagy csak barátság lesz a vége?

“Valakitől kaptam virágot” – mondja vigyorogva Ada a Szelfi című műsorban, miután észreveszi az ajtó elé helyezett virágcsokrot. Boldogan nézi meg a kis kártyát. “Csak egy szia, és egy név van odaírva. Úgyhogy tudom, hogy kitől, mert csak ő hív így.”

Miután vízbe teszi a virágot, rohan vasárnapi ebédre nagymamájához. Ada nehezen hiszi el, hogy Máté ilyen kis kedvességekre is figyel, és egy másik országból is virágot küld neki. Még a liftben sem ocsúdik fel az RTL II sztárja. “Annyira cuki, kaptam virágot!”

Persze Ada boldogsága nem felhőtlen. Máté Németországban él és dolgozik orvosként, a távkapcsolat pedig nem könnyű dolog. Még négy este leshetünk be Ada mindennapjaiba, és kiderül,  folytatódik-e a Reflektor háziasszonyának és Máténak a története a műsor után.

Kíváncsian várjuk, és szorítunk nekik. Mindenesetre korábban már majdnem kicsúszott Ada száján, hogy többet érez a férfi iránt:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top