Sztárok

Imádjuk a szépségkirálynő Polgár Kriszta kisfiait – tündéri fotók

Polgár Kriszta a napokban adott életet második gyerekének, és máris olyan cuki fotót posztolt kis családjáról, hogy majd leolvadtunk a székről.

Polgár Kriszta szépségkirálynő háza táján teljes a boldogság! A 2008-as Miss Earth Hungary győztese múlt hét csütörtökön foghatta először a kezébe második kisfiát. A várandósság alatt kemény szabályokat kellett betartania, hónapokon át az ágyat nyomta, ugyanis veszélyeztetett terhes volt.

Imádjuk a szépségkirálynő Polgár Kriszta kisfiait – tündéri fotók

Mint azt korábban elárulta, egyáltalán nem zavarta, hogy kényszerpihenőre ítélte az orvosa, csupán a csöppség egészségét tartotta szem előtt. Polgár Krisztát a pluszkilók gondolata sem rémítette, hiszen előző terhessége után is hamar megszabadult tőlük.

Közösségi oldalán folyamatosan tájékoztatta rajongóit az állapotáról és második babájának növekedéséről. Most pedig, hogy már négytagúra bővült a család, újabb tündéri posztokkal örvendeztetheti meg a rajongókat. “Erre nincsenek szavak” – írta a kép alá, amitől mi konkrétan elolvadtunk!

No words can describe it… #newborn #brothers #family #homecoming #love #boys #father #fatherandsons

Krisztina Polgar (@polgarkriszta) által közzétett fénykép,

Korábban pedig így lőttek egy “hármas” szelfit!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top