Sztárok

Ha ezt megnézed, menten elolvadsz Majka kisfiától – videó

Egyenesen imádjuk, ha egy ilyen vagány gyerkőc, mint Marián, énekel, és közben édesapja, Majka videót készít róla. Ez történt most, és a helyzet az, hogy kiütötte a cukiságmércét!

Egy boldog családi hétvégét töltött együtt Majka, kedvese, Dundika, és kisfiuk, Marián, aki egy “Nagy a hasam, nagy a hasam” szövegű dalt énekel édesapjával, Majkával.

A nóta, amit a kisfiú marcipánminyont kóstolgatva előad, számunkra – egyelőre – teljesen ismeretlen, de ezzel Majka és Dundika is így voltak. “Egyszer csak rákezdett a furcsa és vicces szövegre. Néha megengedjük neki, hogy a neten szörföljön, és ha kedve van, gyerekmeséket vagy dalokat hallgasson, esetleg »apát nézzen« a YouTube-on. Valószínűleg így bukkanhatott rá erre is. A szöveget pedig azonnal megtanulta” – magyarázta mosolyogva Dundika.

Nagy a hasam ,Nagy a hasam !!:))

Peter Majoros (@majesz187) által közzétett videó,

Dundika azt is elárulta, hogy bár igazán jó lenne, ha jönne már a kistesó, így is tökéletesen egységes a családjuk. “Rajta vagyunk a projekten, de Peti rengeteget dolgozik. Nem görcsölünk rá erre. Most végre hosszú idő után újra együtt tudtunk tölteni egy egész vasárnapot. Olyanok voltunk, mint egy retrocsalád. Játszótéren voltunk, fagyiztunk és rollereztünk” – mesélte boldogsággal a hangjában a büszke anyuka.

????????????elfáradt

Peter Majoros (@majesz187) által közzétett videó,

Majka és Marián pedig libikókázott, amit szintén imádott a csöppség, vele együtt pedig mi is élvezzük a mókát, és közben irigykedünk, hogy ő még felhőtlenül játszhat a játékokon.

Ha még tovább szeretnél olvadozni az imádni való családon, kövesd a Majkát a Facebookon, vagy az Instagram-oldalán.

????????????❤️❤️❤️

Peter Majoros (@majesz187) által közzétett videó,

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top