Sztárok

Megnősül az Éjjel-Nappal Budapest Félixe

Azt csiripelik a messziről – Egyiptomból – jött madarak, hogy az ÉNB-ben Félixet alakító szexi színész bizony elkelt! A napokban kérte meg barátnője kezét.

Úgy tudjuk, hogy az RTL Klubon futó sorozat sztárja igencsak megadta a módját a lánykérésnek, ugyanis egy nyaralás alkalmával tette fel a nagy kérdést, melyre szerelme azonnal igent mondott.

Ráadásul a romantikára még egy lapáttal rádobott, hogy az Éjjel-Nappal Budapest című sorozatban Félixet alakító színész, a világ egyik legmisztikusabb helyén, Gízában, egy piramis tetején húzta barátnője ujjára a gyűrűt. Szerelem, fáraók, piramisok és aranykarika, kell ennél több?

A boldog menyasszony pedig nem volt rest, azonnal hírül adta az örömhírt, így közösségi oldalát is elárasztották a gratulációk! Szerintünk nekik külön jól jött a hideg idő, amibe hazaérkeztek, a mámor így is hatalmas, és közöttük úgyis forr a levegő! Csók, puszi, boldogság, fiatalok!

Örök hűséget esküszik az Éjjel-Nappal Budapest sztárja

A Félix karakterét megformáló színész tehát úgy tűnik legalább a való életben szerencsés a szerelemben, mert a képernyőn ÉNB Zsófi bizony faképnél hagyta.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top