Sztárok

Megnőtt: másodikos lett Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán kislánya

Bereczki Zoltán jövőre lesz 40 éves. Bár volt feleségével, Szinetár Dórával megegyeztek abban, hogy egymásról nem nyilatkoznak a lapoknak, közös kislányukról büszkén mesélnek. Érthető.

Bereczki Zoltán a Borsnak adott interjút, és bár nyáron is tele van munkával, ilyenkor nagyon boldog, mert sokkal több időt tud együtt lenni a lányával. “Az utóbbi időben ez úgy működik, hogy Zorka egy hetet tölt az anyukájával, Dórival, aztán velem is egy hetet… A Balatonon nyaralunk, Akarattyán. Ez a hét nagy bandázással telt, mert voltak vendég kisgyerekek. Amikor ultrameleg volt, elmentünk Siófokra mozizni. Engem sem kell félteni, ha le kell menni infantilisbe, hát lemegyek. Ez azt jelenti, ha kéri, hogy apa, legyél vízi szörny, hadd ugráljak a válladról, legyél cápa, kapd el a lábam… én mindenre vevő vagyok, amit kér” – ecsetelte az interjúban Bereczki Zoltán.

Bereczki és Szinetár közös kislánya már nem is olyan kicsi. Zorka ugyanis szeptemberben másodikba megy. “Jókat lehet vele beszélgetni, élvezem a társaságát. Az iskola jó irányba viszi, mert a csapongó energiáit, amikkel régen nem tudott mit kezdeni, már tudja tudatosan használni” – magyarázta Bereczki.

Megnőtt: másodikos lett Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán kislánya

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top