Sztárok

Ezért támadják: Sarka Kata hajókázott, amíg a gyereke lázasan feküdt

Sarka Kata és Hajdú Péter nehéz napokon van túl, hiszen a házaspár kisfia, Dávidka, nagyon beteg volt. Katát pedig azért kritizálták, hogy nem volt mindig a gyereke mellett.

Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, Sarka Kataék kisfia olyannyira beteg lett, hogy kórházba kellett vinni. Szerencsére Dávidka mára már sokkal jobban van, amitől nemcsak ő, hanem anyukája is nagyon boldog, hiszen tíz nap után végre nem volt láza.

Ennek örömére, és Dávid kifejezett kérésének eleget téve, a Hajdú család hajókázott egyet a Balatonon.

Dávidka első láztalan napja 10 nap után! Szegénykém már nagyon nehezen viselte a bezártságot, és azt kérte, hogy vigyük el hajózni! Szerintem ez volt a legjobb gyógymód!

Posted by Sarka Kata on 2015. július 22.

Mivel a kis Dávid jobban lett, végre Sarka Kata is élvezhette a jó időt. Vízi fánkozott, amit férje, Hajdú Péter meg is örökített. 

Tiszta erőből Balaton???????????? Kata fánkozik????

Posted by Hajdú Péter on 2015. július 22.

Rosszindulatú megjegyzéseket azonban így is kapott Sarka Kata. Miután kiírta, hogy Dávidka 10 napig lázas volt, több kritikát kapott azért, mert magára hagyta a beteg gyerekét. “10 napja lázas a gyereked, de te 19-én hajókáztál a Balatonon? Gratulálok!” – írta az egyik hozzászóló, akit Sarka Kata felvilágosított: a fiára a nagymama vigyázott abban az időben, ezért nem kellett aggódnia Dávidkáért. Szerencsére sokan kiálltak Kata mellett, akik szerint jó anya, és biztosan felmérte, a nagymamára hagyhatja-e a fiát egy kis időre.

Hajózás a Balatonon ???? #baratok #balaton #alegjobbhely #balatonfoldvar

Posted by Sarka Kata on 2015. július 19.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top