Sztárok

Harcba száll egymással Liptai Claudia és Ördög Nóra

Liptai Claudia és Ördög Nóra mindketten a TV2 arcai. A Bors információi szerint ősztől főműsoridőben vezetnek majd egy-egy műsort, így kiderülhet, melyikük a népszerűbb.

Tavaly többször is felröppent a hír, hogy Liptai Claudia és Ördög Nóra nem igazán kedvelik egymást, mert konkurensek a TV2-nél. Azt nem tudjuk, hogy ebből mennyi igaz, de a Bors információi szerint ősztől mindketten főműsoridőben vezetnek majd műsort. Liptai Claudia a 40 milliós játszmát vezeti majd, Ördög Nóra pedig egy újonnan induló game-showt, A kockát. Így kiderülhet, ki az, aki több nézőt tud leültetni a képernyő elé. Igaz, ez azért függ a műsorok szerkezetétől és attól is, mikor és milyen más produkciókkal szemben kerül képernyőre. Egy biztos: számszerű adatok készülnek arról, hogy Ördög Nórát vagy Liptai Claudiát nézik-e többen – írja a lap.

A TV2 kommunikációs igazgatója megerősítette, hogy ősztől mindkét műsorvezető látható lesz a képernyőn, a konkrét műsorokról azonban nem nyilatkozott. Liptai Claudia és Ördög Nóra a TV2 vezető arcai, népszerű és profi műsorvezetők, így nem titok, hogy hangsúlyos szerepet szánunk nekik az ősszel, és nagyszerű műsorokban szerepelnek majd. Arról azonban, hogy pontosan melyek ezek, később adunk tájékoztatást” – mondta Koltay Tamás.

Nézegess képeket Liptai Claudiáról:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top