Sztárok

Kozso esküvőre készül

Kozsó nagyon örül, hogy végre visszatérhetett a színpadra. Keirával pedig annyira boldogok, hogy már az esküvő gondolata is felmerült köztük – írja a Bors.

Nemrég Kozso és Keira szakításáról szóltak a hírek, ám ebből semmi nem igaz, az énekes talán boldogabb, mint valaha, és ehhez párja is nagyban hozzájárul – írja a Bors.

“Minden fantasztikus. Itt vagyok, beszélgetek, énekelek, zongorázom… Nem száz-, ötszáz százalékos vagyok”lelkendezett Kozso. Keira viszont nemcsak a boldog jelenről, de az elmúlt hónapok megpróbáltatásairól is beszélt. “Nagyon nehéz volt az elmúlt időszak, nem gondoltam, hogy végig tudom csinálni…” – emlékezett vissza Keira, aki betegsége alatt végig a szerelme mellett volt. Tehát ők már kiállták a jóban-rosszban, egészségben-betegségben próbáját, nem csoda hát, hogy Kozsóban felmerült az esküvő gondolata. “Remélem, eljön a nap, amikor végre sikerül és összeházasodunk Keirával” – mondta az énekes.

Kozso esküvőre készül

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top