Sztárok

Odavannak a neten Dobó Kata húgáért

Dobó Kata nem az, aki szeret a közösségi oldalakon szerepelni, családtagjairól sem oszt meg túl gyakran fotókat, most azonban kivételt tett.

Dobó Kata ritkán enged betekintést családi életébe, de ezúttal, rajongói legnagyobb örömére, egy olyan fotót tett közzé, amelyen húgával pózol a Balatonon, egész pontosan Siófokon.

A színésznő és a húga épp élvezi a napsütést a magyar tengernél, Dobó Kata kép alá írt megjegyzéséből pedig csak úgy árad a testvéri szeretet és büszkeség a húga felé. De Dobó Kata nemcsak magára, követőire is gondol: felhívta a figyelmet, hogy a nyári melegben mindenki legyen elővigyázatos. 

Bemutatom nektek az én gyönyörû húgomat, Rékát! 🙂 A háttér még mindig a csodálatos, utolérehetetlen Balaton, csak most a másik oldal, Siófok. Vigyázzatok a hôségben! Szeretés!

Posted by Dobó Kata hivatalos oldala on 2015. július 17.

Dobó Kata csak ritkán oszt meg magáról fotókat, ám mindegyik hatalmas sikert szokott aratni. A bikinis képeinél például teljesen megértjük, miért, de a húgával készült fotóját is sokan dicsérték.

Ami az előző képről lemaradt…;)

Posted by Dobó Kata hivatalos oldala on 2015. július 6.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top