Sztárok

Szelfi: Ada pánikolt, amikor bemutatta otthon Mátét

Nem mondhatni, hogy Ada elkapkodja az ismerkedést. Anyaként ugyanis ikerfiai érdekeit tartja szem előtt, és most látta elérkezettnek az időt, hogy bemutassa Mátét a gyerekeinek.

Ada számára a gyerekei az elsők, és annyi időt tölt velük, amennyit csak tud. Hétvégén a balatoni hétvégéjükről posztolt a műsorvezető egy képet, amelyen hárman voltak.

????☺????☀#family #boys #twins #fun #beachtime #balaton #summer

Posted by Pintér Adrienn Ada on 2015. július 19.

A ma esti Szelfiben viszont láthatjuk, hogy Ada komoly lépésre szánta el magát: bemutatja otthon a kedvesét, Mátét az ikerfiainak. Bence és Bálint nagyon lazán kezelik a helyzetet, ám a felnőtteken látszik, hogy nagyon zavarban vannak.

“Ő nyugodtabb mint én, bár látszik rajta, hogy zavarban van” – mondja Ada a kézi kamerájának, miközben kifizeti a parkolást az automatában, és pár percre egyedül hagyja a három fiút.

Később Ada a konyhában mesél majd a nézőknek az érzéseiről. “Teljes pánikban vagyok. Alapból izgulok, ha valaki jön hozzánk, és azt akarom, hogy jól érezze magát. Eddig jól elvoltak, dumcsiztak útközben is. Remélem minden simán fog menni” – hogy hogy telik a közös hétvége, a mai Szelfiből kiderül az RTLII-n.

A videóra kattintva megnézheted, hogyan készítette fel Ada a fiait a nagy találkozásra, és hogy a fiúk mit szóltak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top