Sztárok

Lányai miatt hazudik Demi Moore a halálos balesetről – el tudod ezt hinni?

Egyre többen kételkednek abban, hogy Demi Moore és a lányai igazat mondtak a házukban történt tragédiáról. Állítólag egyikük sem volt otthon, amikor a házuk medencéjébe fulladt egy 21 éves férfi.

Pedig a szomszédok állítják: Demi Moore lányai “partikat tartottak, minden nap, éjjel és nappal”, ezért furcsa, hogy éppen a baleset éjszakáján nem tartózkodtak otthon.

A rendőrség úgy fogalmazott, hogy Demi Moore-t “értesíteniük” kellett a tragédiáról. Amikor a helyszínre érkeztek, a US magazin szerint a szobalányon kívül öt ember tartózkodott Demi Moore és a lányai Los Angeles-i otthonában, és az információik szerint nem volt buli a tragédia éjszakáján. 

Az áldozat a 21 éves Edenilson Steven Valle, akinek családja szerint a férfi nem tudott úszni, és elképzelhetőnek tartják, hogy egyszerűen beleesett a medencébe, amit senki nem vett észre.

Lányai miatt hazudik Demi Moore a halálos balesetről - el tudod ezt hinni?

Demi Moore-t megrendítette férfi halála. “Sokkolt a tragédia. Nem is voltam a környéken, amikor a borzalmas hírt kaptam, mert éppen lányaimhoz utaztam, hogy születésnapot ünnepeljünk. Egy gyermek halála elképzelhetetlen tragédia, őszintén együtt érzek a családdal és a barátokkal. Arra kérek mindenkit, hogy tartsák tiszteletben a család gyászát ebben az érzékeny időszakban.”

A megjelent cikkek alatt rengeteg hozzászóló állította, hogy szerintük Demi Moore hazudik a lányai érdekében. “Több mint egy hete buliznak a Willis lányok. Az, hogy Demi Moore asszisztense hívta át bulizni néhány ismerősét a színésznő házába, és akkor történt a tragédia, na ez elég valószínűtlen.”

A vélemények többsége szerint Demi Moore meg akarta kímélni a lányait a média zaklatásától, és mivel mindenki egyetért abban, hogy tényleg baleset történt, nem akart kellemetlenséget. 

Bármi is legyen az igazság, Demi Moore biztosan bármire hajlandó a lányaiért, de azt is érdemes megemlíteni, hogy nem először fordulna elő, hogy egy sztár távollétében egy asszisztens partit rendez.

Demi Moore lányairól megjelent már olyan hivatalos közlemény, mely szerint a közösségi oldalra feltöltött kép bizonyítja, hogy Párizsban, vagy éppen máshol tartózkodtak – az ellentmondó részletek csak tovább erősítik a kételyeket.

Ahogyan az egyre másra megosztott fotók is, amelyek bizonyítják, milyen bulikat tartottak a Willis lányok az ünnepségsorozattá kerekedett születésnapozás ürügyén.

Last night was one of the most beautiful nights of my life. I was surrounded in a womb of the purest form of love.

tallulah (@buuski) által közzétett fénykép,

A medencés bulira korábban nagyon büszke volt Tallulah Willis, aki a partikról több fotót is közzétett.

Nem különben a telihold-partijára.

full moon party!!! @nikitakesh @fancyhipster photo via: @ondareal_lolo

tallulah (@buuski) által közzétett fénykép,

Scout Willis pedig arról tett fel fotót, ahogyan a születésnapjához közeledve újabb köszöntéssel lepték meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top