Sztárok

Így emlékezett meg édesapjáról Szabó Zsófi

Szabó Zsófi édesapja, Szabó Gyula tegnap lett volna 85 éves. Lánya a Facebookon is megemlékezett a jeles napról.

Tavaly áprilisba hunyt el Szabó Gyula Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas színművész. Szabó Zsófi rajongásig szerette az édesapját, és nem feledkezett meg róla, hogy a színész tegnap lett volna 85 éves. A család Kunszentmártonban emlékezett meg a jeles napról, ugyanis Szabó Gyula ott született.

Szabó Zsófi egy képet is posztolt a Facebookon, hogy megköszönje a napot a Kunszentmártoni Művelődési Központnak.

Isten éltessen tovább ott fent a mennyországban ❤️ Édesapa 85 ❤️ Kunszentmárton, Szabó Gyula Művelődési Központ ❤️ Csodálatos nap volt! Köszönjük!

Posted by Szabó Zsófi rajongói oldal on 2015. július 15.

A Jóban Rosszban színésznője nehezen tudta feldolgozni a tényt, hogy édesapja nincs többé.

“Úgy készültem rá, hogy majd hogyha ezt megtudom, hogy ő már nincs, akkor én ott meghalok, vége lesz az életemnek, és nincs tovább. És én meglepődtem azon, hogy nem haltam meg, hogy tovább élek. Megvoltak a napi rutindolgok, egy pohár víz, fogmosás, felöltöztem, elmentem dolgozni, de belül végtelenül üres voltam, és azt gondoltam, hogy ennél nagyobb fájdalmat úgysem élhetek át” – mondta korábban Szabó Zsófi az édesapja halála után a Frizbiben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top