Sztárok

Félmeztelen képek: plasztika nélkül ilyen a 48 éves Salma Hayek

Amióta bekerült Hollywoodba, Salma Hayeket a legvonzóbb színésznők között tartják számon. Ez idővel semmit sem változott, és közel az ötvenhez is őt választották egy divatmagazin címlapjára, ráadásul a fotózáson nem sok ruha volt rajta.

Saját bevallása szerint Salma Hayek nagyon izgult, hogyan sikerülnek majd az Allure magazinos képei, mivel úgy érezte, hogy nincs a legjobb formájában. “Fáradtan érkeztem, féltem, hogy mutatok majd a képeken, de a végeredményt elnézve elégedett vagyok. Hála a csapatnak, mindent kihoztak belőlem, amit lehetett.”

Salma Hayek nem jött zavarba attól, amikor melltartóban fotózták, de attól sem, amikor meztelennek kellett látszani a fotókon. “Ne aggódjon senki, nem mutattam többet a kelleténél, csak felül voltam meztelen.”

A látványos képsorozat közben Salma Hayek arról mesélt, hogy fiatalabb énjének biztosan azt a tanácsot adná: ne keresd annyira a szerelmet, mert az rád talál. A színésznőt ugyanis hiába választották rendszeresen a világ legszebb női közé, a magánéletét sikertelennek érezte.

“Bárcsak tudtam volna fiatalon, hogy milyen veszettül és őrülten szerelmes leszek a tökéletes férfiba. Annyira aggódtam, hogy rengeteg emberrel együtt voltam, akikkel nem kellett volna. Sok csalódástól megkímélhettem volna magam, ha nem félek a szerelem nélküli élettől.”

Francois-Henri Pinault 2009-ben, Valentin-napon vette feleségül Salma Hayeket, akivel akkor már volt egy kislányuk. Bár az köztudott, hogy ez a kapcsolat nem volt zökkenőmentes, de a színésznő szerint éppen ezek a problémák döntik el, ki marad együtt és ki nem.

A videóra kattintva megnézheted, hogyan reagált Salma Hayek, amikor az Allure magazin fotózása után régi képeket mutattak neki magáról, és hogyan készültek a legfrissebb fotók a sztárról:

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top