Sztárok

Lányok sírjatok! Apa lesz a One Direction énekese, Louis Tomlinson

Ismét váratlan fordulat állt be a One Direction háza a táján. Pár hónappal azt követően, hogy az egyik tag elhagyta a bandát, egy másik énekes, Louis Tomlinson bejentette: hamarosan megszületik első gyermeke.

Újra könnyekben úszhatnak a One Direction fiúbanda rajongói, ugyanis kiderült, Louis Tomlinson exbarátnője várandós a zenésztől. A 23 éves One Direction-tag rövid, ám úgy tűnik, annál hevesebb viszonyba keveredett egy Los Angeles-i stylisttal, Briana Jungwirthtal, ebből a kapcsolatból születik majd a gyermek. Louis Tomlinson egyik ismerőse a People magazinnak elárulta, a One Direction zenésze és a lány szakításuk után is közeli barátok maradtak, és abban egyeztek meg, hogy a srác mindenben segíti majd exét a gyereknevelésben. 

Apa lesz a One Direction énekese, Louis Tomlinson

Louis apa lesz, és nagyon boldog, úgy véli, Briana csodálatos édesanya lesz. Persze elsőre nagyon meglepődtek, de mivel jóban vannak, biztosak benne, hogy csak közelebb kerülnek majd egymáshoz ezzel”magyarázta a One Direction-tag egyik barátja.

“Nagyon várják már a picit. Még nagyon az elején vannak, így jelenleg csak az számít nekik, hogy a baba egészséges legyen”tette hozzá Louis Tomlinson másik ismerőse.

http://eonline.tumblr.com/post/124096988216/who-has-two-thumbs-and-is-going-to-be-a-dad-this

A One Direction rajongóknak pedig biztosan eszükbe jut az a dal, amiben az együttes az éjszakáról és a változásokról énekel:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top