Sztárok

Dukai Regina ezért hagyott fel a modellkedéssel

Dukai Regina bár még most is szívesen áll kamera elé, de ma már inkább énekesi karrierjére koncentrál. Most pedig azt is elárulta, miért hagyta el a modellszakmát.

A modellkedés még mindig a legkönnyebbnek hitt szakmák egyike, hiszen a külső szemlélők szerint csak “imádni kell a kamerát”, és a meló ezzel letudva. A Comedy Centralon futó Modellek közt című szitkom ebbe a különleges világba enged betekintést, a sorozat kapcsán pedig Dukai Regina felidézte saját élményeit a modellvilágban, és mesélt az első lakásról, ahol több lánnyal kellett együtt élnie.

Dukai Regina ezért hagyott fel a modellkedéssel

“Egy jó nevű magyar modellügynökségen keresztül jutottam ki Milánóba, ahol hat másik lánnyal laktam együtt nagyon szép lakásban. Az együttélés könnyű volt, bár a legelső napomat mosogatással kezdtem a szálláson: amikor megérkeztem, a tányérok már kezdtek kimászni a mosogatóból, de láthatóan a lányokat nem igazán zavarta a kupi”mesélte Dukai Regina nevetve. “Egyébként gyorsan összeszoktunk, jól megértettük egymást, sokat nevettünk. Hamar kiderült azonban az is, hogy mindegyikőjük zűrös családi háttérrel rendelkezik, ezért számukra a rengeteg utazással járó modellkedés igazi megváltás volt. Számomra azonban nehéz volt, hogy nem lehettem a családom, a barátaim közelében”magyarázta Dukai Regina, aki nem is ragaszkodott a kifutók világához.

“A kinti élmények miatt úgy döntöttem, hogy nem maradok ezen a pályán, nem is lett belőlem soha »igazi« modell. A fotózás persze továbbra is az életem része. A legszürreálisabb élményem az volt, amikor kis oroszlánkölykökkel álltam kamera elé. Hihetetlen aranyosak voltak, de mégiscsak vadállatok, vigyázni kellett, mikor fordít nekik hátat az ember. Végül néhány harci sérüléssel távoztam a fotózásról, nagyon megérte!” mesélte Dukai Regina, akinek modellképeiből készült galériánkat itt megnézheted:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top