Sztárok

Gyönyörű szép menyasszony lett Csobot Adél – fotó

Nagyon különleges fotó készült Csobot Adélról. Az énekesnő menyasszonyi ruhába bújt, amiben egyszerűen ragyog. Minket teljesen elvarázsolt, nézzétek meg ti is!

Csobot Adél egyelőre nem saját esküvőjére készül, de már biztosan ő is sokszor eljátszott a gondolattal, milyen lesz majd oltár elé állni. Most pedig egy kicsit ki is próbálta az énekesnő, milyen menyasszony lesz majd belőle. Csobot Adélt ugyanis egy esküvői magazin öltöztette csodaszép ruhába, és fotózta, és az eredmény lélegzetelállítóan szép lett. Mi pedig biztosak vagyunk benne, hogy Csobot Adél pontosan így fog vigyorogni, mikor valóban menyasszony lesz:

Csobot Adél egyébként már jó ideje az RTL műsorvezetőjének, Istenes Bencének a párja. Jelenleg ez az egyik legcukibb magyar sztárpár. Bár egyikük sem szeret beszélni kapcsolatukról, gyakran posztolnak közös fotókat, amelyekről sugárzik, hogy nagyon boldogok együtt. Pár hónappal ezelőtt Csobot Adélék romantikus utazásra mentek Thaiföldre, erről készült galériánkat itt megnézheted:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top