Sztárok

Medveczky Ilona meztelenül szenvedett súlyos balesetet

Medveczky Ilona a saját kertjében szenvedett súlyos balesetet a héten. A táncművésznek még a fejét is össze kellett varrni – írja a Bors.

Medveczky Ilonának nagyon kellemetlen élményben volt része a héten. A táncművész a rózsadombi otthonában volt, amikor lecsapott szerdán a vihar. Medveczky Ilona pedig féltette a kertben lévő növényeit, így gondolkodás nélkül, meztelenül szaladt ki a házból, hogy megóvja őket. Ekkor történt meg a baleset – írja a Bors.

“Egy szupercella közepén lakom, ahol a viharok még erősebben csapnak le rám. Arra is volt már példa, hogy a szél gyökerestől tépte ki a fáimat. Mivel úgyis eláztam volna, csak egy kalapot tettem a fejemre és meztelenül rohantam ki a kertbe, hogy arrébb tegyem a pálmáimat. Még cipőt sem húztam. A nagy cserepeket alig tudtam mozgatni úgy, hogy bajuk ne legyen, de azért vizet is kapjanak. Végül sajnos megcsúsztam a lépcsőn és elestem. Megsérült a ke­zem és össze kellett varrni a fe­jem, de szerencsére nagyobb baj nem történt. Nem ez az első eset, hogy baleset ér, de muszáj tennem valamit, ha a házam fölé ér a vi­har” –  magyarázta a lapnak Medveczky Ilona, aki már jól van.

Medveczky Ilona meztelenül szenvedett súlyos balesetet

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top