Sztárok

David Beckham ezzel a szupercuki fotóval ünnepli Harpert

David Beckham nem olyan régen szállt be az internetbe és regisztrált az Instagramra. Ám az egykori focista hamar ráérzett az ízére, s most éppen kislányával, Harperrel tett közzé két szívet melengető fotót, és akasztotta ki a cukiságmérőt.

David Beckham nem titkolja, kislánya teljesen elvarázsolja és az ujja köré csavarta. Harper pénteken ünnepelte negyedik születésnapját, a büszke apa pedig nemcsak ajándékokkal, de két fotóval is felköszöntötte. David Beckham az Instagramján osztott meg egy közös képet a születésnapos Harperrel. “Jó éjszakát az én tündéri négyévesemnek. Azt hiszem, Harper Sevennek nagyon jó napja volt a kis barátaival” – írta a fotó mellé David Beckham.

Ám még egy ennél cukibb fotóval is megajándékozta követőit az egykori focista. A péntek reggelt ugyanis azzal indította, hogy megosztott egy képet, amely Harper első évéből származik, és a kislány csak pár hetes lehet rajta. David Beckham pedig a fotó mellett elárulta, ez a kedvenc közös fotója Harperrel:

 Még több fotót David Beckhamről és kislányáról a galériánkban láthatsz:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top