Sztárok

Friss hír érkezett Rékasi Károly állapotáról

Rékasi Károly családja ismét közleményben értesíttette a nyilvánosságot a színész állapotáról. Mint kiderült, Rékasi egyre jobban van, és már lábra tud állni.

A hozzátartozók tájékoztatása szerint Rékasi Károly állapota lehetővé teszi azt, hogy gyógytornász felügyelete mellett megkezdődjön a sérült testrészek fokozatos terhelése. Továbbá megerősítették azt a hírt, hogy a színész járókeret segítségével már lábra állt, valamint a járókeret használatán túl a mankó használatának elsajátítása is feladata. Rékasi Károly még fekvőgipszben gyógyul, csak néhány alkalommal és pár lépést tett meg, de ez ilyen rövid időn belül határozottan pozitív és biztató előrelépés.

Fotó: RTL
Fotó: RTL

Mint ahogy arról az NLCafé is beszámolt, Rékasi Károly két héttel ezelőtt motorbalesetet szenvedett, amely során boka-, medence- és combcsonttörést, valamint fejsérülést szenvedett. Jelenleg a Honvédkórház baleseti sebészeti osztályán ápolják, állapota napról napra javul, de még hosszú gyógyulási folyamat vár rá. A hozzátartozók továbbra is kérik a sajtó képviselőit és az érdeklődőket, hogy türelmükkel segítsék a gyógyulását! Amennyiben Rékasi Károly állapotában további pozitív változás történik, arról a hozzátartozók közleményben tájékoztatást adnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top