Sztárok

Kim Kardashian friss fotójától kiég a retinád

Tényleg nem hisszük el, de Kim Kardashiannak sikerült még feljebb emelnie a tétet, legalábbis a róla készült fotók terén. A celebnő most éppen egy homokkupacon fetrengett, nagyon kevés ruhában, ráadásul férje öltöztette.

Azt eddig is tudtuk, hogy Kim Kardashiannak és férjének, Kanye Westnek nagyon furcsa elképzelései vannak arról, hogy mi  az, ami ízléses és szexi. Most sajnos néhány, a System magazin számára készült fotón meg is mutatták, mit értenek pontosan a művészi és erotikus jelzők alatt. Kanye West ugyanis a számára legvonzóbb ruhába öltöztette Kim Kardashiant, hogy aztán a celebnő egy hatalmas homokkupacon fetrengjen, és ezt a magazin fotósa megörökíthesse. Az egyébként második gyermekével várandós Kim Kardashian a fotón testszínű bodyt visel, amihez férje kérésére fekete combfixet és magas sarkút húzott.

Fotó: instagram
Fotó: instagram

Ám Kanye West és Kim Kardashian, ha már fotózkodnak, nem állnak meg egyetlen képnél. A homokból kikászálódva a valóságshow-hősnő átcaplatott a közeli mezőre, hogy bús tehenészlányként meredjen a kamerába. Ezzel pedig egy újabb fontos fejezetet nyitott a Kanye-vel közös családi fotóalbumban. (Ez utóbbi a képért kattints ide!)

Az pedig mindig öröm, mikor Kim Kardashian és Kanye West együtt dolgoznak, ide is tesszük az egyik legfontosabb közös alkotásukat, a rapper Bound 2 című dalhoz készült klipjüket:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top